Събития

Премиера на „Вълшебникът се смее последен" на Радостина Николова в Детския център

23.01.2020
Премиера на  „Вълшебникът се смее последен

Заповядайте в Детския център на 28 януари от 11:00 ч., за да се запознаете с „Вълшебникът се смее последен" - четвъртата част от поредицата "Приключенията на мотовете" от Радостина Николова. Гостите ще разберат повече за решаващата среща между двата пухкави рода - мотовете и братовчедите им модовете. Принцеса Магу е вече пораснала, но се е забъркала в опасно приключение. Намесва се и един малко непохватен, но добър по душа, вълшебник, който променя плановете на враждуващи армии и изпраща предводителите им Мукс и Мрън на неочаквано пътешествие...

 

Радостина Николова е родена в гр. Варна през 1986 г. Завършва „Английска филология" в Софийски университет, магистратура „Масови комуникации" в НБУ.

По професия е онлайн маркетинг специалист, но през 2013 г. дебютира като автор на детска литература с поредицата „Приключенията на мотовете", за която е отличена с наградата „Бисерче вълшебно" през 2014 г.

Тя е автор и на книгите „Приказки от света на мотовете" и „Моите красиви рога" ,за които получава наградата „Бисерче вълшебно" 2017 г.

Радостина Николова е най-четен автор на детска литература на Столична библиотека за 2019 г. --

«
Всички