Събития

Издателство "Библиотека България" представя първия роман на писателката Иви Атанасова "Повече от това"

12.10.2020
Издателство

„Този роман наистина е „Повече от това" – повече от една книга, защото е част от поредица, повече от разказ, защото е преживяване, повече от текст, защото е страст. Позволете си да я изживеете!", Ива Спиридонова, редактор.

 

Не пропускайте срещата с Иви Атанасова, Василиса Ростова и другите герои от сагата на 15.10.2020 г. от 18:30 ч. в зала „Надежда" на Столична библиотека. Част от книгата ще бъде представена от актьорите Елизабет Марангозова и Тодор Беров. Специален гост на премиерата ще бъде рецензентът на "Повече от това" Светлана Дичева.

 

„Създаването на романа „Повече от това" бе много вълнуващо преживяване за мен като автор. Едно пътешествие, в което се впуснах без да зная къде ще ме отведе то. Да се превъплътя в различните персонажи, създадени от самата мен, да гледам през техните очи, да чувствам всяка тяхна емоция, да преминавам през метежите на всеки от тях, да плача, да се смея и да обичам със и чрез своите герои. Пред мен се разгърна един различен, непознат и същевременно до болка познат свят, обагрен в пастелни палитри, където съществуват истинското приятелство и любовта, но и егоизмът, страховете и несигурността. Там, където се пресичат те започва не само историята на Василиса Ростова, умна, борбена и доста вироглава млада госпожица, но и историите на останалите герои. Всички те имат своя лична мисия – да осъществят желанията си. Намирам себе си и се изгубвам във всеки от персонажите, защото те са повече от това, което се „вижда" на пръв поглед.", Иви Атанасова

«
Всички