Събития

„Самочувствие и благоденствие - свобода и творчество“, лекция 2 от поредицата

06.11.2019
„Самочувствие и благоденствие - свобода и творчество“, лекция 2 от поредицата

Често противопоставяме идеята за свободата и творчеството си на начина, по който печелим приходите си. Свързваме благоденствието си с формата, с това, което имаме или нямаме и трябва да правим, за да се издържаме. А за другото, за щастието и удовлетворението ни, ако ни остане време и ако може...

На поредицата ни в Столична библиотека чрез примерите на творците, които съчетават в живота и практиката си точно творчеството, благоденствието и приноса, ще видим как това е приложимо за нас.

С участниците ще работи екип консултанти и водещи от Фондация „Деца на България“. С помощта на автори като Наполеон Хил, Робърт и Ким Кийосаки, Брайън Трейси, Луиз Хей, Дийпак Чопра, Дейл Карнеги, Уейн Дайър, Даниел Голман, Лауро Тревизан, Джоузеф Мърфи ще имате възможност да почерпите опит, вдъхновение и да вземете тези книги от библиотеката още след лекцията. Подгответе си лична карта, вземете изтеклата си за подновяване или предвидете да си извадите нова, която ще е валидна за цяла година и всички филиали на библиотеката.

Форматът е лекционно-дискусионен и ще работим с мисловни карти, за да разпишем и формулираме важните лично за вас и важните за вас теми и решения. Ще разгърнем емоционалната си интелигентност и самоосъзнатост с техники, които ще можете да ползвате в ключови ситуации от тук нататък.

Всички желаещи ще получат и запис от първа част. Каним ви да предвидите редовно участие, провеждаме събитията всеки месец в Столична библиотека, етаж 3.

Водещи: Теодора Иванова, Антонина Георгиева, Веселина Рангелова.

Заповядайте на 13.11.2019 г., сряда, от 18:30 в сектор „Обществени, естествени и точни науки“.

«
Всички