Събития

"Касти и жени лидери"

29.08.2018
На 30.08.2018 г. във филиал "Сердика" на Столична библиотека от 18:30 до 19:30 ч. ще се състои среща-събитие "Касти и жени лидери - кастата на знаещите".
Кастата на знаещите - свещеници, преподаватели, пазители на древното знание. Кои са съвременните й представители и представителки? Кои са предизвикателствата, отговорностите и нагласите ни, с които да не се губим, да не забравяме знанието за това кои сме и какво искаме, имаме, даваме и получаваме?
Три водещи ще споделят с вас знанието и опита, който имат:
- Теодора Иванова - координатор проекти за женско лидерство, психолог, инструктор и обучаващ по мисловни карти за преподаватели, студенти и деца с над 100 проведени събития по темата.
- Антонина Георгиева - доброволец в лидерски обучения и обучения по мисловни карти; водещ в обучения по женско лидерство и холистично здраве; работа с деца, родители и доброволци в метод "Светофар"; Корпоративно ниво;
- Веселина Рангелова - преподавател в Софийския университет, доброволец в обучения по метод "Светофар" за преподаватели, психолози, логопеди, ресурсни учители и доброволци; работа със студенти и деца; геронто програма. Съпруга и майка.
След първото от поредицата лекции-дискусии във филиал Сердика "Касти и жени лидери - как да правим по-добрите кариерни избори", на 30 август ще разгледаме кастата на знаещите и как да оцелостим и свържем себе си и отношенията си с другите чрез знанието за кастите.
Събитието е подходящо за консултанти, психолози, коучове; за преподаватели, ресурсни учители и логопеди; за асистенти; студенти; мениджъри; HR-и; работещи жени; жени, които искат да се развиват и да развиват клиенти, мрежи, аудитории; библиотечни служители.
Вход: свободен.

 

«
Всички