Конкурси

Конкурс в Корейския кът на Столична библиотека

15.02.2016

През март 2016 година Корейският кът ще отпразнува своя първи рожден ден.
За това време той се превърна в едно от предпочитаните места за почитателите на Корея.

По повод една година от официалното откриване на Корейския кът в Столична библиотека организираме конкурс, в който читателите и всички приятели на корейската култура могат да изпратят свои идеи.

Очакваме Вашите:
Проекти, презентации, видеоклипове, текстове, стихове, песни и рисунки

Участниците в конкурса могат да разработят своя стратегия за развитието на Корейския кът, като подробно обяснят как виждат бъдещата посока, кои партньорства смятат за необходими. По-високи оценки ще получат онези разработки, които са концентрирани върху конкретен проблем. За нас от първостепенно значение освен оригиналността на идеята е възможността за прилагането й на практика. Отличените творби ще се използват в рекламни материали, презентации и прояви на Корейския кът.

Pегламент:

Право на участие имат всички, без възрастови ограничения
Език – български
Информация за участника – трите имена, телефон и e-mail за връзка
Срок за подаване - до 15 март 2016 г.

На разположение на участниците е информация за Корея – книги, списания, филми, албуми, музика, която може да се ползва в Корейския кът.

Материалите се приемат в Корейския кът на Столична библиотека - град София 1000, пл. „Славейков“№4, етаж 4, стая 412. За конкурса на Корейския кът или на e-mail: koreacornerbg@gmail.com

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на сайта на Столична библиотека - http://www.libsofia.bg и на Фейсбук страницата на Корейския кът.

Наградите – телефон, таблет и книга, ще бъдат връчени на тържеството по случай първия рожден ден на Корейския кът от представител на Посолство на Република Корея в България и от Директора на Столична библиотека.

За допълнителна информация:
Боряна Янкова, тел. 02 8015 950, Мариета Георгиева, GSM 0888 087 147

 

 

«
Всички